Generisk Lasix

Furosemide

lasixDet receptfria preparatet Generisk Lasix, används för att behandla högt blodtryck och vätskeansamling hos patienter med hjärtsvikt, leversjukdom eller njursjukdom. Den aktiva substansen i Generisk Lasix är Furosemid. Furosemid är ett kraftigt vätskedrivande läkemedel, även kallat diuretika. Detta betyder att Generisk Lasix gör att du kissar oftare, och på så sätt får ur dig det överskott av vätska som du har i kroppen.

Generisk Lasix ges ut i tablettform i doser om 40 mg och 100 mg. Priset per styck varierar mellan 4–10 kr beroende på hur stora mängder som köps samtidigt. Köps en större mängd, blir priset per tablett också lägre. Preparatet ska intas oralt med lite vatten, och det rekommenderas att inta det vätskedrivande preparatet på morgonen då det har effekt i cirka sex timmar. Om du glömt att ta din dos kan du ta den senare under dagen, men tänk på att inte ta den för sent på dagen då den kan störa din sömn. Du bör inte konsumera alkohol eller andra droger vid intag av preparatet, då det kan påverka dess effekt och göra att biverkningar uppkommer. Vissa mediciner passar heller inte ihop med intag av Generisk Laxis, och du bör därför vara ytterst uppmärksam på detta.

Använd inte Generisk Lasix innan du rådfrågat din läkare och ni kommit överens om vilken dos du bör ta. Använd heller inte Generisk Lasix om du har andra medicinska besvär, innan du rådfrågat din läkare. Glöm inte att berätta om du tar andra medicinska preparat under behandlingen med Generisk Lasix. Detta gäller speciellt om du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar. Var även uppmärksam på att användande av preparatet kan leda till kaliumbrist. Därför är det vanligt att få rådgivning från din läkare att ta kaliumtabletter under behandling med Generisk Lasix.

Biverkningar

Biverkningar uppstår oftare hos de som tar en högre dos av Generisk Laxis, men de allra flesta upplever inte biverkningar alls. Upplever du en lindrig biverkning och den kvarstår under onormalt lång tid, ska du vända dig till din läkare om den kvarstår eller blir värre. De följande biverkningarna är vanligast:

  • Abnorma hudförnimmelser
  • Dimmig syn
  • Förstoppning
  • Kramp
  • Yrsel
  • Feber
  • Huvudvärk
  • Irritation i mun och/eller mage
  • Trötthet
  • Muskelsvaghet

Mer allvarliga biverkningar är allergiska reaktioner, förvirring, diarré, hörselnedsättning, förlust av aptit, oregelbundna hjärtslag, blåmärken och kräkningar. Uppstår något av dessa symtom vid användande av Generisk Lasix bör du akut söka medicinsk vård. Endast ett fåtal användare upplever emellertid dessa allvarligare biverkningarna.

Var du kan köpa Generisk Lasix till lågt pris

40mg × 30 tablets
Pris: 174:46 kr
Per tablet: 5:82 kr
40mg × 60 tablets
Pris: 323:12 kr
Per tablet: 5:39 kr
40mg × 90 tablets
Pris: 436:80 kr
Per tablet: 4:85 kr
40mg × 120 tablets
Pris: 489:27 kr
Per tablet: 4:08 kr
40mg × 180 tablets
Pris: 699:15 kr
Per tablet: 3:88 kr
40mg × 360 tablets
Pris: 1.311:28 kr
Per tablet: 3:64 kr
100mg × 30 tablets
Pris: 288:14 kr
Per tablet: 9:60 kr
100mg × 60 tablets
Pris: 524:25 kr
Per tablet: 8:74 kr
100mg × 90 tablets
Pris: 699:15 kr
Per tablet: 7:77 kr
100mg × 120 tablets
Pris: 874:04 kr
Per tablet: 7:28 kr
100mg × 180 tablets
Pris: 1.188:86 kr
Per tablet: 6:60 kr
Free International Unregistered Mail shipping

På nätet finns apotek som kan konkurrera i sina priser med de fysiska apoteken. Detta är för att de inte behöver betala för en fysisk butik. Du kan köpa Generisk Lasix receptfritt online, och det finns många fördelar med att beställa din medicin online istället för att stå i kö på apoteket i stan. Du kan i hemmets lugna vrå hitta det lägsta priset för Generisk Lasix, sedan kan du köpa preparatet med ett snabbt musklick. Du lutar dig därefter tillbaka och får det du köpt levererat till din brevlåda. Det är dessutom mer tidseffektivt, och du kan lägga din tid på andra viktigare saker än att resa till apoteket och köa.

Många kan känna sig oroliga över att köpa medicin online, även om de erbjuds låga priser. Vi förstår dig. Till det vill vi bara säga – oroa dig inte! Alla dina köp är skyddade av ett SSL-certifikat, vilket är ett certifikat alla nätbutiker behöver för att kunna ta emot kortbetalningar.

Slutligen vill vi sammanfatta de största anledningarna till att du ska köpa Generisk Lasix online. Du betalar ett mycket lägre pris, och du kan köpa Generisk Lasix utan recept.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *