Flagyl

Metronidazole

flagylHar du bakteriella infektioner i underlivet, huden, benen, lederna eller luftvägarna? Eller gastrointestinala infektioner? Generisk Flagyl är ett receptfritt antibiotikum som hjälper dig bekämpa dina besvär. Den fungerar däremot inte mot svamp i underlivet, förkylning, influensa eller andra virusinfektioner. Generisk Flagyl innehåller det verksamma antibiotikumet metronidazol, som bekämpar bakterier i kroppen.

Preparatet säljes online till lågt pris, och utan recept. Det låga priset betyder dock inte att du får sämre kvalitet på metronidazolet, utan det är lika högkvalitativt som det motsvariga preparatet hos ditt apotek i stan. Priset varierar mellan 4–7 kr beroende på dos och mängd som du beställer. Det går att köpa preparatet i tablettform om 200 mg och 400 mg, och rekommenderas att intas utifrån rådgivning av läkare. Det är viktigt att du berättar för din läkare om du har andra sjukdomar, eller intar annan medicin under behandlingen med Generisk Flagyl. Vidare rekommenderas det också att Generisk Flagyl intas i samband med måltid eller ett glas mjölk, för att förhindra en upprörd mage. Ska du inta preparatet flera dagar i rad, är det bra att ta det vid samma tidpunkt varje dag för att lättare komma ihåg att ta tabletten. Sluta heller inte att ta Generisk Flagyl även om dina symtom försvinner. Vid för tidigt avbruten behandling kan infektionen komma tillbaka, då den inte behandlats fullständigt till att börja med. Skulle du glömma att ta din dos, tar du den så fort du kommer ihåg och fortsätter sedan att ta doserna med jämnt mellanrum enligt de rekommendationer du fått av din läkare.

200mg × 30 tabletter
151:31 kr
5:04 kr
200mg × 60 tabletter
286:18 kr
4:77 kr
200mg × 90 tabletter
404:20 kr
4:49 kr
200mg × 120 tabletter
488:50 kr
4:07 kr
200mg × 180 tabletter
699:24 kr
3:88 kr
200mg × 360 tabletter
1.373:60 kr
3:82 kr
Free International Unregistered Mail shipping
400mg × 30 tabletter
176:60 kr
5:89 kr
400mg × 60 tabletter
336:76 kr
5:61 kr
400mg × 90 tabletter
446:35 kr
4:96 kr
400mg × 120 tabletter
555:93 kr
4:63 kr
400mg × 180 tabletter
791:96 kr
4:40 kr
Free International Unregistered Mail shipping

Generisk Flagyl ska inte intas vid graviditet eller om du ammar. Rådfråga först din läkare i dessa fall. Preparatet ska heller inte intas i samband med alkohol, då detta kan leda till rodnad, snabb hjärtrytm, illamående och kräkningar. Skulle du börja må sämre när du intagit Generisk Flagyl, bör du akut söka medicinsk vård.

Biverkningar

Om du upplever någon av följande biverkningar, avbryt behandlingen med Generisk Flagyl och sök akut medicinsk vård:

  • Allergisk reaktion (svullnad av läppar, tunga, ansikte eller hals, andnöd, nässelfeber)
  • Anfall
  • Domningar eller stickningar
  • Yrsel eller förlust av koordination
  • Svår diarré

Mindre allvarliga biverkningar är vanligare än de mer allvarligare som ovan nämnts. Inträffar något av de mindre allvarliga biverkningarna, kan du fortsätta inta Generisk Flagyl – men kontakta din läkare.

De mindre allvarliga biverkningarna är:

  • Mörkare urin
  • Illamående, kräkning eller aptitlöshet
  • Obehaglig metallisk smak i munnen
  • Förstoppning eller mild diarré
  • Huvudvärk

Oavsett om biverkningen är mild, kontakta din läkare om den håller i sig under längre tid.

Köp Generisk Flagyl till lågt pris online

Fördelarna är många då du köper Generisk Flagyl online. Generisk Flagyl kan köpas från flera apotek på nätet till förmånligare priser än de priser som ditt fysiska apotek kan erbjuda. Dessutom är Generisk Flagyl en receptfri medicin, vilket ökar dina valmöjligheter kring varifrån du vill köpa preparatet. På apoteket i stan står du i långa köer väntandes på din tur, för att sedan också behöva betala ett högre pris än vad du egentligen behöver! Online kan du jämföra priser och beställa Generisk Flagyl med ett musklick. Du kan sedan lugnt luta dig tillbaka och lägga din tid på sådant som är viktigt för dig, för att sedan få preparatet direkt levererat till din brevlåda!

Är du orolig över säkerheten på internet? Orolig över att lämna ifrån dig ditt kortnummer när du köper din vara? Det finns ingen anledning att oroa dig i onödan! Alla köp är skyddade av SSL-certifikatet, vilket webbplatser som tar emot kortbetalning måste ha. Dina uppgifter är skyddade och används endast av butiken för att genomföra betalning för din beställning.

Slutligen går Generisk Flagyl att köpa för det förmånligaste priset för dig, när du köper preparatet på nätet. I motsats till ditt fysiska apotek, kan du också vara helt anonym på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *