Atarax

Hydroxyzine

ataraxGenerisk Atarax behandlar allergiska reaktioner och även är verksam mot ångest och spänning. Preparatet innehåller den aktiva substansen hydroxisin som är ett antihistamin. Generisk Atarax kan köpas utan recept på apotek online till lågt pris. Att preparatet säljs till lägre pris betyder inte att det är av sämre kvalitet än det fysiska apotekets motsvarighet.

Ångest är ett obekvämt tillstånd som hindrar många från att leva vanliga, positiva liv. Istället blir man kanske fast inomhus, då mycket rörelse i omgivningen kan göra ångesten värre. Ångest är inte ovanligt, och en stor del av befolkningen känner någon gång olika nivåer av ångest. Tillståndet kan uppkomma av stress, eller av för högt satta krav på en själv. Generisk Atarax kan hjälpa dig att leva så vanligt som möjligt under dessa tyngre perioder. Preparatet är heller inte beroendeframkallande.

Generisk Atarax kan köpas online i doser om 10 mg och 25 mg. Priset varierar mellan     6,5–11 kr per tablett, beroende på vilken dos och mängd du köper. Innan du beställer Generisk Atarax, bör du rådfråga din läkare. Det är viktigt att du berättar om du har andra sjukdomar, såsom kroniska sjukdomar, diabetes, svårighet att kissa, glaukom, hjärtsjukdomar, njursjukdomar, leversjukdomar, lungsjukdomar, eller om du är gravid och/eller ammar. Det är också viktigt att berätta för din läkare om du använder andra mediciner, innan du börjar använda Atarax för att försäkra dig om att inga oväntade effekter uppkommer. Generisk Atarax intas oralt, och kan tas vid måltid eller på tom mage. Ta inte medicinen oftare än rekommenderat, och överdosera inte. Misstänker du att du överdoserat bör du söka akut medicinsk vård. Missar du en dos, tar du den när du kommer på det – men ta inte dubbla eller extra doser.

10mg × 30 tabletter
252:80 kr
8:43 kr
10mg × 60 tabletter
463:54 kr
7:73 kr
10mg × 90 tabletter
674:28 kr
7:49 kr
10mg × 120 tabletter
842:88 kr
7:02 kr
10mg × 180 tabletter
1.180:06 kr
6:56 kr
10mg × 360 tabletter
2.107:32 kr
5:85 kr
Free International Unregistered Mail shipping
25mg × 30 tabletter
294:95 kr
9:83 kr
25mg × 60 tabletter
505:69 kr
8:43 kr
25mg × 90 tabletter
716:43 kr
7:96 kr
25mg × 120 tabletter
885:02 kr
7:38 kr
25mg × 180 tabletter
1.264:36 kr
7:02 kr
Free International Unregistered Mail shipping

Biverkningar av Generisk Atarax

Uppkommer några av följande biverkningar vid användande av generisk Atarax, uppsök omedelbart medicinsk vård:

  • Svårighet att kissa
  • Snabba eller oregelbundna hjärtslag
  • Slaganfall
  • Sluddrigt tal eller förvirring
  • Darrningar

Det finns också några biverkningar som kan uppkomma, men som oftast inte behöver medicinsk vård. Dessa symtom är vanligare än de ovan nämnda. Dessa lindrigare symtom är förstoppning, trötthet, utmattning, huvudvärk och orolig mage. Däremot, rekommenderar vi att söka rådgivning om dessa symtom inte går över.

Eftersom Generisk Atarax kan göra dig trött och ofokuserad, bör du inte köra eller utföra andra sysslor som kräver koncentration och att du är alert. Det bästa är att först vänta och se hur preparatet påverkar just dig, och sedan bedöma vad du kan och inte kan göra under påverkan av preparatet. Försök att inte sätta dig eller ställa dig upp för snabbt, då detta kan bidra till yrsel.

Att köpa receptfri Generisk Atarax online

Att beställa Generisk Atarax online erbjuder dig förmånligare priser. Detta beror på att apoteken kan hålla lägre priser när de inte behöver finansiera en fysisk affär. På apoteket i stan tvingas du stå i köer, efter att ha rest på olika sätt dit (ex. till fots, bil, buss, taxi). Priset är oftast inte tillräckligt lågt för att det ska vara gynnsamt att dra sig iväg till apoteket i stan. Att köpa Generisk Atarax receptfritt på nätet via din dator är tidseffektivt och bra för plånboken. Internetapotek kan konkurrera med ett lägre pris på sina varor, då de oftast inte behöver finansiera en fysisk butik. Varan du köper levereras dessutom direkt till din brevlåda.

Känner du dig osäker på om det är säkert att beställa preparatet online, kan vi lugna dig med att alla dina köp är skyddade med SSL-certifikat. Detta certifikat måste en nätbutik ha för att kunna ta emot betalningar med kort. Dina uppgifter används endast för att slutföra köpet.

Sammanfattningsvis är det praktiskt lättare att köpa Generisk Atarax online, och du får preparatet till ett lägre pris än de priser de fysiska apoteken erbjuder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *