Amoxil

Amoxicillin utan recept till lågt pris online

amoxil

Amoxil är ett effektivt verkande läkemedel och generisk analog (vilket innebär bättre pris) till den välkända antibiotikan Amoxicillin, fast med den skillnaden att det går att köpa till ett mera tillgängligt pris och utan recept online. Preparatet är avsett för behandling av infektionsinflammationer av olika slag och karaktäriseras av sin höga effektivitet och ganska låga toxicitet, vilket gör att preparatet även kan användas i pediatrik och då med minimalt negativa följder för ett barns organism.

Sammansättning av receptfritt Amoxil att köpa på nätet

Preparatet kan du köpa i tablettform om antingen 250 mg eller 500 mg. Dess aktiva komponent är amoxicillin. Amoxil bör inte tillämpas utan läkares rekommendation.

250mg × 10 tabletter
97:44 kr
9:74 kr
250mg × 20 tabletter
162:77 kr
8:14 kr
250mg × 30 tabletter
467:61 kr
15:59 kr
250mg × 60 tabletter
489:39 kr
8:16 kr
250mg × 90 tabletter
543:83 kr
6:04 kr
250mg × 180 tabletter
816:01 kr
4:53 kr
500mg × 30 tabletter
489:39 kr
16:31 kr
500mg × 60 tabletter
652:70 kr
10:88 kr
500mg × 90 tabletter
832:34 kr
9:25 kr
500mg × 120 tabletter
919:44 kr
7:66 kr
500mg × 180 tabletter
1.175:29 kr
6:53 kr
Free International Unregistered Mail shipping

Många respiratoriska sjukdomar har sin grund i olika virus och i sådana fall är antibiotika meningslöst. Dessutom är det viktigt att ta organismens individuella egenheter i beaktning och alltid vara noga med att kolla upp huruvida preparatet kan vara ej tillrådligt för dig eller inte. Just därför är det viktig att före tillämpning alltid rådfråga en specialist för att undvika oönskade konsekvenser.

Användningsområde för receptfritt Amoxil

Här finner du viktig information om när du skall använda Amoxil receptfritt till bra pris på nätet. Amoxil används vid:

 • infektioner i andningsorganer;
 • infektioner i urinvägarna;
 • infektioner i matsmältningstrakten;
 • infektioner i hud och mjuka vävnader.

Tillämpningssätt och dosering av Amoxil utan recept

Doseringsmängd, hur många gånger om dagen preparatet ska intas och längden på behandlingen fastställs individuellt, men generellt ser det ut såhär:

 • Vuxna och barn + 40 kg: 250 – 500 mg 3 gånger per dygn eller 500 – 1000 mg 3 gånger per dygn.
 • Vid lunginflammation, bihåleinflammation eller hårdare infektioner: 500 – 1000 mg 3 gånger per dygn. Den maximalt tillåtna doseringsmängden på ett dygn: 6000 mg.
 • Barn 40 kg eller lägre: 40 – 90 mg fördelat på 3 intag eller 25 – 45 mg på 2 intag. Maximalt tillåtna dosering på ett dygn: 100 mg/kg.
 • Ifall infektionen är av lättare eller medelhög grad varar behandlingen i 5-7 dagar.

Tänk på att det alltid är bäst att börja med en lägre dos för att om det behövs sedan arbeta sig uppåt och öka dosen. Ta aldrig mer än du behöver.

Bieffekter och kontraindikationer av Amoxil utan recept

Antibiotika i form av pencillin är överlag inte särskilt toxiska och framkallar väldigt sällan negativa reaktioner från organismen. Däremot brukar aminopencillin ibland ge upphov till särskilda hudutslag som dock försvinner omedelbart efter avslutad kur. Om det dock skulle uppstå bieffekter kan det vara bland annat:

 • dyspepsi;
 • allergi;
 • sömnlöshet;
 • huvudvärk.

För fullständig lista läs preparatets bipackssedel eller online. Men om patienten följer läkares anvisningar uppstår dessa biverkningar ytterst sällan.

Amoxil får inte kombineras med alkohol. Patient som genomgår behandling med preparatet bör avstå från att dricka alkoholhaltiga drycker helt och hållet, då alkohol och antibiotika kombinerat kan leda till förgiftning och dysbiosis. Dessutom ökar det risken för oönskade effekter.

För gravida kvinnor kan Amoxil förordnas endast på läkares ordinering. Och det efter att noggrant ha vägt den förväntade nyttan med den möjliga risken för barnet.

Amning rekommenderas att tillfälligt stoppas under tiden för behandlingen.

Preparatet är ej kontraindikativt för patienter med körtelfeber, lymfatisk leukemi, förhöjd känslighet till någon eller några av preparatets komponenter.

Att köpa Amoxil till lågt pris online

Generisk Amoxil kan du köpa receptfritt online på vårt apotek. Det går snabbt och är väldigt enkelt att beställa till ett förmånligt pris. Till skillnad från när du ska köpa preparatet på apoteket slipper du här köer och kan beställa när som helst på dygnet. Du slipper samtal om dina problem och kan istället ta eget ansvar för din hälsosituation. Leveranserna sker alltid smidigt och det spelar ingen roll var i landet du befinner dig, du kommer snabbt att kunna starta med tabletterna.

Tabletterna kommer dessutom till lågt pris vilket gör att du får mer pengar över till andra saker och samtidigt kan starta din behandling.

Trots att tabletten är receptfri är det väldigt viktigt att innan du ska köpa och före påbörjat intag konsulterar med din läkare eller specialist. Först efter det går det bra att köpa preparatet till bästa pris på nätet helt receptfritt.

När du handlar online hittar du billigare priser än på apoteket i din stad och du kan därmed dessutom spara en slant. Att köpa Amoxil till förmånligt pris är den bästa varianten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *